Comença una lliga d’hoquei patins que ha de generar més espectacle

alt
25/09/2009 - 08:16h

Aquest dissabte arrenca la temporada 2009-2010 de la millor lliga d’hoquei patins al planeta, l’OK Lliga. Després del darrer ascens de categoria, el Caixa Penedès-Patí Vilafranca obre demà a tres quarts de vuit del vespre una renovada temporada amb un derbi del tot interessant i amb molts al·licients a casa davant el Vilanova. És la temporada de la renovació total al club vilafranquí. Junta directiva, staff tècnic i plantilla són totalment nous en un any on, a part del Barça, la resta de clubs no s’han escapat de l’actual crisi econòmica, fins a tal punt que, a una setmana vista d’iniciar-se la lliga, el Lleida mantenia el dubte de la seva inclusió a la lliga a causa dels greus problemes econòmics que està passant l’entitat de la terra ferma.
Alguns canvis al Noia
L’equip que entrenarà per tercer any Ferran López haurà de descansar a la primera jornada, donat que l’equip gallec del Cerceda té jugadors júniors amb la selecció estatal i ha sol·licitat ajornar el partit. De les tres cares noves al conjunta de la capital del cava, dues són ben conegudes ja que havien defensat fa uns anys la samarreta. Francesc Bargalló torna a casa seva després de sis anys de ser fora, els quatre primers a Liceo i els dos darrers a Voltregà, Jordi del Amor també ho fa després de dos anys i mig a Vilanova i la tercera incorporació és el porter Xavier Puigbí procedent del Voltregà.

A Vilafranca tothom és nou
La plantilla del Caixa Penedès-Patí Vilafranca té nou cares diferents. Roger Boira torna a Vilafranca després de sis anys d’estar, primer al Noia i després al Vilanova. Qui també torna és Sebas Moreno que ha estat jugant dos anys a Sitges d’on també provenen Jordi Domènech qui també, després de sis anys, torna a la capital de l’Alt Penedès. Domènech va ser uns anys el porter reserva de Joan Escrig. El mateix passa amb Marçal Montserrat que fa quatre anys va deixar l’entitat vilafranquina després d’un ascens per fitxar pel Sitges. Les resta de cares noves són Sergi Miras, Roger Riba, Ferran Rosa, Javi Sama i Adrià Aceituno i és clar, l’entrenador Ferran Muñoz que es planteja una temporada amb l’únic objectiu de la permanència, més en un any que baixen els quatre últims.

També et pot interessar

Comentaris