Nous cursos al Pla per la Igualtat de Vilafranca

22/09/2009 - 17:19h

El Pla per la Igualtat de l’Ajuntament ofereix un ampli ventall de cursos i seminaris adreçats a la ciutadania.
El primer d’ells és sobre els primers auxilis a la llar. La prevenció i una actuació adequada davant qualsevol tipus d’accident poden resultar claus per la recuperació. Va a càrrec de professionals de Creu Roja, els dies 19 i 26 d’octubre, de 17.30 a 19.30 h a la Sala d’actes de l’AAVV de les Clotes.
Un altre curs és ‘Com ens organitzem dones i homes?’ i vol establir un espai de diàleg per a compartir les experiències individuals dins de l’àmbit de la convivència i promoure la creació de tècniques per a una gestió eficaç i repartició adequada de les tasques.
Curs a càrrec de Mari Mirada, psicòloga, els dies 15, 22 i 29 d’octubre i 5 d’octubre, de 18.30 a 20 h, al Casal de la Igualtat (antic Casal de les Dones).
Un altre és ‘la gestió intel·ligent de les emocions’, que planteja tenir en compte les pròpies emocions i habilitats personals per així permetre una millor adaptació a l’entorn. Curs a càrrec de Dolors Pedró, psicòloga, dilluns, del 5 al 30 de novembre, de 15.15 a 16.45 h, al Casal de la Igualtat.
Ja per últim fan el seminari titulat ‘On han estat les dones? Les dones i la indumentària’. Un recorregut pels canvis en el vestit com a reflex dels avanços històrics de les dones. Des de la funció utilitària o estètica del vestir, a la seva significació com a mitjà de comunicació i simbolisme.
Serà càrrec d’Àngels Dalmau, historiadora, dimecres, del 21 d’octubre al 2 de desembre de 18.30 a 20 h, al Casal de la Igualtat. Per qualsevol informació, trucar al 93-890 32 18

També et pot interessar

Comentaris