El Centre Vila obre un Punt d’Informació

alt
22/09/2009 - 16:54h

Divendres passat a les quatre de la tarda l’associació de comerciants vilafranquina El Centre Vila va inaugurar a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca (cantonada amb el carrer de Sant Joan) un punt fix d’informació.
La inauguració es va dur a terme per la regidora de comerç, Dolors Rius, el president del Centre Vila, Joan Solà, i també hi havia altres membres de l’associació de comerciants.  Des de l’Ajuntament es va explicar que la iniciativa forma part del projecte de consolidació de centres urbans dut a terme amb el suport i col·laboració del Patronat de Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca i, per tant, el 50% del cost el cobreix la Diputació i l’altra meitat la cobreix l’Ajuntament.
Informació i comunicació La intenció d’aquest punt d’informació – que té forma de bota de vi- és apropar-se al consumidor, establir una comunicació directa amb ell, conèixer les seves necessitats i recollir suggeriments.
A més a més, amb aquest punt d’informació es vol reforçar el comerç de tot el Centre Vila i s’oferirà tot tipus d’informació comercial i d’altres temes d’interès general de caire cultural de la vila. El punt d’informació estarà oberts de dimarts a dissabte a les tardes, i també els divendres i dissabtes al matí.

Comentaris