Bon aperitiu al Catllar

23/08/2009 - 09:11h

Els Castellers de Vilafranca van sortir victoriosos ahir dissabte de l’actuació del Catllar gràcies al tres de nou amb folre que van descarregar amb solvència, al qual van afegir el tres i el quatre de vuit amb l’agulla i el pilar de set folrat, tot descarregat. Tot plegat en el marc d’una actuació en la que es van veure dos castells de nou més, per part de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que també van descarregar els seus intents sobre el tres de nou amb folre.
No hi va haver, doncs, reedició de la pugna de l’any passat amb el tres de vuit amb l’agulla entre verds i rosats, però els vilafranquins van demostrar el seu domini sobre les estructures que van intentar i que van completar amb certa tranquil·litat, mentre que els vallencs van fer patir de valent la seva afició amb descarregades èpiques i gairebé impossibles del tres de nou amb folre i també del quatre de vuit amb l’agulla. La Colla Vella va descarregar també la torre de vuit amb folre i es va acomiadar amb el pilar de sis.
De la seva banda, la Jove de Tarragona va completar un altre cinc de vuit i el quatre de vuit, i va carregar el tres de nou amb folre.

També et pot interessar

Comentaris