Roger Velàzquez inaugura la mostra ‘Identitats’ al Fòrum Berger Balaguer

21/08/2009 - 09:08h

L’Auditori Caixa Penedès-Fòrum Berger Balaguer acollirà des d’avui al vespre l’exposició ‘Identitats’, una selecció de 30 instantànies creades pel fotògraf igualadí Roger Velàzquez que tenen com a objectiu ser el reflex de la societat civil pendesenca, i que han estat preses en indrets singulars (molts d’ells desconeguts per la majoria) de la comarca.
Al llarg de gairebé un any, Velàzquez ha escollit curosament les localitzacions fer les fotografies. Indrets on no havia estat mai i que desenes de persones l’han ajudat a cercar col·laborant desinteressadament en aquesta iniciativa organitzada per l’Obra Social de Caixa Penedès.

La tasca de Roger Velàzquez ha estat llarga, però l’experiència del fotògraf en crear instantànies de grup (ha fet diferents col·laboracions amb prestigiosos mitjans de comunicació) li ha valgut per captar l’essència de l’Alt Penedès, i també de molts dels grups socials que dia a dia fan que la comarca sigui el que és.
‘Identitats’ es podrà veure al Fòrum Berger Balaguer entre avui i el 20 de setembre de dimarts a dissabte, de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 i els diumenges i festius, de les 12 a les 2 del migdia i de 2/4 de 7 a 2/4 de 9. Els dilluns estarà tancat. L’entrada és gratuïta.

També et pot interessar

Comentaris