El Ministeri de Medi Ambient acusa l’Ajuntament del Vendrell de mentir i de crear un clima “d’alarma social innecessari”

07/08/2009 - 12:37h

Després de que l’Ajuntament del Vendrell anunciés la setmana passada que el Ministeri de Medi Ambient volia suspendre la reserva marina de Masia Blanca per una suposada incompatibilitat amb l’ampliació del port de Coma-ruga, aquest mateix matí el Ministeri ha enviat un comunicat explicant que “l’únic acord que s’havia arribat era el d’obrir un període de reflexió abans de l’inici de les obres”. En el comunicat el Ministeri titlla l’ajuntament de crear un estat “d’alarma social innecessària” i de no actuar amb “lleialtat”.

Expliquen que la Secretaria General de Mar estudiarà de forma “científica i tècnica” totes les vies abans de prendre qualsevol decisió. Per tot això, i després del complicat clima generat aquests últims dies, troben convenient aplaçar  la reunió de la Comissió de Seguiment prevista per aquest mes de setembre a l’espera que les parts implicades respectin amb lleialtat els acords que s’havien arribat i estiguin disposats a col·laborar

També et pot interessar

Comentaris