La versió estiuenca del Fastcurt premiarà el millor video sobre la festa major de Vilafranca

04/08/2009 - 07:11h

El concurs de curtmetratges de Vilafranca, el Fastcurt, ja té la seva versió estival. Ahir es va presentar, com una activitat més del programa 2009, el Fastcurt FM, un certamen que premiarà el millor miniclip amb la festa major de Vilafranca com a protagonista.
Participar-hi serà molt fàcil. Tothom qui ho vulgui i les vegades que vulgui podrà presentar miniclips, petits enregistraments de màxim un minut de durada, que no podran ser editats, sinó presentats sense talls. Els clips hauran de ser realitzats i enviats durant els cinc dies de festa major, entre el 29 d’agost a les 12 del migdia i les 2 de setembre a les 23.59 i hi haurà d’aparèixer algun element reconeixible de la festa major. Un cop enregistrat, el video s’haurà de pujar al web Youtube i fer-ho saber a l’organització. A partir del dia 2 de setembre es podran veure tots els treballs al web del concurs: www.fastcurt.com/fm, i un jurat decidirà el clip guanyador.

Kametta Associació Teatral i Audiovisual és qui organitza un concurs que vol ser un aparador de la festa major aprofitant el material audiovisual que genera. L’entitat va proposar aquesta iniciativa als administradors, que de seguida es van fer seva la idea i la van incorporar al programa d’enguany. El certamen, que s’obre a tots els públics tant vilafranquins com foranis, també permet aprofitar el potencial que ofereixen els dispositius mòbils i petits aparells electrònics personals. Les bases per participar ja es poden consultar al web de l’entitat.

També et pot interessar

Comentaris