Una cançó d’Anna Roig opta al premi Cerverí de Catalunya Ràdio

30/07/2009 - 15:43h

El tema “Corro sota la pluja”, d’Anna Roig és una de les vuit cançons que opten al premi Cerverí que per votació popular premia la lletra de cançó que hagi merescut el favor del públic. El premi és honorífic però la Fundació Prudenci Bertrana, Catalunya Ràdio, iCat fm, la revista Enderrock i Vilaweb faran difusió de les lletres que concursen.
La cançó d’Anna Roig haurà de competir amb els temes: “Lego”, de Joan Miquel Oliver; “I les sargantanes al sol”, d’El petit de cal Erill; “Apocalipsi now”, de Mazoni; “Plou”, d’Élena; “Captatio benevolientiae”, de Manel; “Cuines bé l’arròs a banda”, de Remigi Palmero, i “Som tots uns desgraciats”, d’Estanislau Verdet.
Durant tot l’estiu, Catalunya Ràdio i iCat fm emeten microespais diaris per donar a conèixer les vuit cançons. En paral·lel, es convida els oients a triar-ne una, votant des del web de Catalunya Ràdio. D’aquestes votacions en sortirà el premi Cerverí 2009 a la millor lletra de cançó editada en català, que es farà saber a la gala de lliurament dels premis Prudenci Bertrana en el marc dels Premis Literaris de Girona 2009, el 8 d’octubre vinent.

També et pot interessar

Comentaris