Dilluns comencen les obres en un tram de vorera del c/ Santa Clara de Vilafranca per permetre restablir el doble sentit de circulació

22/07/2009 - 14:26h

El proper dilluns s’iniciaran les obres d’adequació d’un tram de vorera situat al cantó dels números parells del carrer de Santa Clara, davant d’uns habitatges que no estan alineats. Aquestes obres consistiran a retallar l’amplada d’aquest tram de vorera, que mesos enrere es va ampliar per convertir el carrer de Santa Clara en via de sentit únic en direcció a la rambla de Nostra Senyora. L’objectiu d’aquesta actuació aconseguir l’amplària suficient de la calçada per poder restablir en les properes setmanes el doble sentit de circulació, tot mantenint però un ample de vorera que doni seguretat als vianants. La setmana passada l’alcalde Pere Regull i el regidor d’Urbanisme i Serveis Urbans, Aureli Ruiz, van mantenir una reunió amb representants de les Associacions de Veïns de l’Espirall i de la Barceloneta-Sant Magí, comerciants del Centre Vila i veïns del carrer Igualada per tal de comunicar les solucions de mobilitat adoptades per l’equip de govern en el carrer Santa Clara. En aquest sentit es va acordar que com a màxim el dia 15 de setembre es restabliria el doble sentit de circulació al carrer de Santa Clara, si bé és força probable que la data es pugui avançar a aquest proper mes d’agost.
En un principi els treballs d’adequació de la vorera han d’estar finalitzats a inicis del mes d’agost i aniran acompanyats del restabliment de la senyalització semafòrica a la cruïlla rambla de Nostra Senyora-Santa Clara-avinguda de Barcelona i dels treballs de pintura de la senyalització horitzontal. Tant aviat com aquestes actuacions estiguin finalitzades es preveu restablir de forma immediata el doble sentit de circulació al carrer de Santa Clara.

Comentaris