Rebrota la tensió a la Coordinadora de Colles

Avatar
21/07/2009 - 14:42h

La crisi mal tancada al si de la Coordinadora de Colles amenaça de nou en plena temporada. La intenció dels Castellers de Vilafranca de presentar esmenes a l’esborrany dels estatuts que han de regir l’ens en el futur no ha agradat la resta de la junta i el malestar s’ha tornat a instal·lar en les reunions. “Es torna a reproduir el discurs de l’any passat”, segons va indicar el representant vilafranquí a la junta, que fins ara ha defensat el dret a presentar al·legacions a l’esborrany, tot i formar part de la junta, un fet que se li ha criticat.

Concretament, els vilafranquins plantegen qüestions com ara la rotació de la presidència i la limitació dels mandats de la junta, a més del foment de la relació amb colles estrangeres i la internacionalització dels castells.
La junta va mostrar la seva sorpresa davant l’anunci dels verds de presentar esmenes, que les colles poden emetre fins el 30 de setembre, perqùe el representant vilafranquí no ho havia comunicat, tot i que aquest assegura que es va abstenir en l’aprovació de l’esborrany.

També et pot interessar

Comentaris