Tres detinguts en cinc dies per diversos fets comesos a l’Alt Penedès

20/07/2009 - 14:33h

Agents de la Policia de la Generalitat –Mossos d’Esquadra de Vilafranca han detingut dos menors d’edat de 15 i 16 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la població d’Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès) com a presumpte autors d’un delicte de maltractament amb acarnissament i mort d’un animal, robatori amb força, danys, lesions i vexacions.
Els fets van succeir el passat 3 de juliol a Olesa de Bonesvalls quan en un domicili particular es va produir un robatori. Els lladres van forçar el pany de la porta d’entrada de la zona del galliner de la vivenda i van sostreure una gallina i tot seguit van fugir. Posteriorment la gallina va ser trobada degollada i amb pals clavats als ulls a la piscina municipal del municipi. Els autors, també van produir danys en la tanca de la piscina municipal.
Dos dies després dels fets, en la casa social de la mateixa població, van coincidir un grup de menors i el matrimoni propietari del domicili assaltat. Els menors van fer mofa i van vexar a la parella mitjançant burles, gestos i sons i imitant a una gallina i quan l’home va demanar explicacions sobre els fets, va rebre un cop de cap a la cara.
D’aquesta manera, quan els mossos van tenir coneixements dels fets, van identificar a les persones sospitoses i finalment van detenir a dos menors autors del robatori amb força i danys en una vivenda, danys a la tanca de la piscina, lesions i vexacions al matrimoni i maltractament amb acarnissament i mort d’un animal.
Els dos menors formen part d’un grup de joves que darrerament havia creat certa inseguretat al municipi amb conductes incíviques i que havia provocat alarma social entre els veïns de la població.
D’altra banda, el passat 8 de juliol, els mossos de la comissaria de Vilafranca van detenir Mehdi A, de 22 anys, nacionalitat marroquina i veí de Canyelles (Garraf) com a presumpte autor de 20 faltes i delictes comesos a la localitat de Sant Quintí de Mediona. En la darrera setmana el detingut va cometre deu fets: dos robatoris amb violència, tres robatoris a interior de vehicle, un furt, amenaces, danys, una entrada a vivenda aliena i un robatori amb força a interior de domicili.
El detingut Mehdi A, amb múltiples antecedents, li consten un total de 19 detencions, va passar a disposició judicial davant el Jutjat número 4 de Vilafranca del Penedès i posteriorment va ingressar a presó.
Els mossos de Vilafranca va poder recuperar part dels objectes sostrets com GPS, càmeres fotogràfiques, monedes antigues, segells antics, dòlars, diversos penjolls i medalles entre altres objectes.

També et pot interessar

Comentaris