Lax’n’Busto ofereix un concert exclusiu a la cava d’un jove sadurninenc

19/07/2009 - 21:06h

Un jove sadurninenc, Sergi Sabaté, ha pogut gaudir aquest diumenge d’un concert del grup Lax’n’Busto a domicili. A l’excepcional actuació hi han assistit unes 80 persones, expressament convidades per a l’ocasió. altEl concert era el premi que Sergi Sabaté havia aconseguit en ser agraciat en el sorteig que, el mes de maig passat, el grup vendrellenc va fer en directe al programa ‘Els Matins de TV3’ entre tots els compradors del darrer disc de la històrica formació de rock en català -Objectiu: la Lluna- i les quals havien enviat la butlleta corresponent. Lax’n’Busto va iniciar aquesta curiosa iniciativa promocional entre els seus fans ja fa uns anys, amb motiu del llançament al mercat del disc ‘Morfina’. Aleshores, la persona agraciada amb un concert a casa seva va ser una fan de Llorenç del Penedès. Posteriorment, abans d’aquest concert a Sant Sadurní, Lax’n’Busto va oferir un concert privat a Pollensa (Mallorca) i en una petita localitat del Vallès.
altEl concert d’aquest diumenge a Sant Sadurní s’ha fet en una petita cava propietat de la família Sabaté: Maria Blanca Butí Masana. L’escenari ha estat prou emblemàtic, tot i que el grup del Vendrell ha patit molta calor. Algunes persones han comentat la similitud de l’indret amb el mític pub ‘The Cavern’ on van començar la seva carrera The Beatles.
Al concert hi han assistit una vuitantena de persones d’aproximadament 25 poblacions diferents i de tres demarcacions: lògicament Barcelona, però també hi havia gent de Tarragona i Girona. Les persones que han acudit a la cita des de més lluny ho han fet des d’Olot (Garrotxa). El concert ha començat amb la peça ‘Objectiu: la Lluna’ i ha finalitzat, al cap d’aproximadament una hora i mitja, amb ‘Miami Beach’. El protagonista de la vetllada, juntament amb alguns parents, s’ha ‘atrevit’ a cantar alguna cançó amb el cantant dels Lax’n’Busto, Salva A.Racero.
altEl programa de TV3 ‘Els Matins d’estiu’, que s’estrena aquest dilluns per a la temporada de vacances, ha enregistrat imatges de l’acte. És previst que, a mig matí del mateix dilluns, es pugui veure un reportatge i Sergi Sabaté pugui explicar l’experiència en directe.

També et pot interessar

Comentaris