Sant Sadurní estudia la viabilitat del pitch & putt a Can Mas de la Riera

16/07/2009 - 16:43h

 Dilluns d’aquesta setmana diferents representants de l’Ajuntament de Sant Sadurní, encapçalats per l’alcalde de la vila, Joan Amat, van visitar els pitch & putt del Vendrell i de Sant Jaume dels Domenys amb l’objectiu d’obtenir el màxim d’informació possible per redactar un pla de viabilitat per construir a Sant Sadurní una instal·lació d’aquestes característiques, tot i que ha negat rotundament que ja s’hagi pres la decisió de dur-lo a terme.
Joan Amat ha explicat que els dos camps de golf que s’han visitat són de titularitat privada, i ara falta visitar-ne un de titularitat pública. Sembla ser que si finalment s’apostés per instal·lar el pitch & putt a Can Mas de la Riera aquesta seria l’opció que, des de l’equip de govern, es veuria amb més bons ulls.
A més de l’equip de govern, a la comissió que va visitar els dos camps penedesencs també hi havia Dolors Montserrat, una de les principals impulsores del pitch & putt i la junta del Club de Golf Sant Sadurní. Montserrat ha explicat que el camp de golf es combinaria amb un espai dedicat a parc urbà i que es gestionaria de forma similar a la piscina municipal, a la qual hi pot accedir tothom previ pagament de la quota. Per Montserrat una de les parts més interessants d’aquesta proposta és que deixaria arreglada una de les façanes de la vila.

També et pot interessar

Comentaris