El CAP de Sant Sadurní tancarà a les nits a partir del proper 20 d’octubre

16/07/2009 - 16:33h

Després de molts mesos d’incertesa sobre el futur de l’horari d’atenció al públic del CAP de Sant Sadurní, el Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat aquesta setmana que ja ha decidit tirar endavant amb la reducció de l’horari nocturn del centre de salut.
A través d’una reunió que representants del CapSalut van mantenir dimarts amb l’alcalde de la vila, Joan Amat, i molts dels regidors del consitori sadurninenc, l’ens autonòmic va fer saber als representants polítics que, a partir del 20 d’octubre, el CAP es tancarà entre les 12 de la nit i les vuit del matí, coincidint amb la inauguració de l’ampliació de l’ambulatori.
Tal i com ha explicat la regidora de Salut, Maria Rosell, els arguments que la Generalitat dóna per tancar el CAP a les nits és la reordenació dels serveis d’urgències que, abans que acabi l’any, ha d’afectar tot Catalunya. De fet, l’Alt Penedès és la quarta zona que posarà en marxa aquest nou sistema d’atenció a les urgències que es centralitzarà a través del 061. Amb anterioritat a l’Alt Penedès ja han sofert la reestructuració l’Alt Empordà, l’Osona i l’àrea d’influència d’Hospitalet i Cornellà.

També et pot interessar

Comentaris