Cop d’efecte dels Nens del Vendrell

13/07/2009 - 08:05h

Els Nens del Vendrell van completar ahir en la diada de festa major de Banyeres la que és fins ara la seva millor actuació aquest any. Els vendrellencs van estrenar dos castells de la gamma alta de set com són el cinc de set i el quatre de set amb l’agulla. Els Nens van començar l’actuació amb un valor segur enguany, el tres de set amb l’agulla, que es va descarregar al segon intent. En segona ronda van encarar el cinc de set, que es va aconseguir descarregar després d’haver desmuntat un primer intent. Finalment, enmig de l’alegria de la colla per la fita assolida, els vendrellencs es van atrevir amb el quatre de set amb l’agulla, que a la primera i, sense dubtes, també van descarregar. Es van acomiadar de la plaça amb el pilar de cinc.

En la mateixa diada hi actuava una altra colla penedesenca, els Minyons de l’Arboç, que també es presentava a Banyeres amb un programa ambiciós, que incloïa el cinc de set com a gran estrena. Els arbocencs no van tenir tanta sort amb aquest castell i, tot i que el van provar, es va quedar en intent desmuntat. Tampoc no van poder amb el quatre de set, que també van desmuntar. Així, els Minyons es van haver de conformar amb un tres de set i una torre de sis com a castells descarregats. Per acabar, van intentar el pilar de cinc, que tampoc no va reixir.
De la seva banda, els Bordegassos de Vilanova van completar el cinc de set i el quatre de set i van carregar el quatre de set amb l’agulla.

(Foto: Rocío González)

També et pot interessar

Comentaris