Juanjo Puigcorbé i la Generalitat renuncien enderrocar Novallar

10/07/2009 - 10:34h

L’alcalde de Mediona, Servand Casas, ha donat a conèixer la sentència que el Tribunal Superior de Justícia va dictar al mes de febrer i on ordena l’enderroc de les obres “il·legals” de la construcció de la residència Novallar, a Mediona, una obra que a finals dels anys 90 va sacsejar aquest municipi penedesenc. Segons va recordar Casas, la denúncia la van interposar l’any 1999 el Departament de Política Territorial de la Generalitat i l’actor Juanjo Puigcorbé, que aleshores era veí de Mediona.
La sentència que sembla ser no es farà efectiva a petició de la Generalitat i del mateix Puigcorbé que han declinat dur a terme aquest enderroc perquè, tal i com va explicar Servand Casas, “faria més mal que bé” a les més de 150 persones que actualment viuen en aquesta residència.
De fet, sembla ser que per Juanjo Puigcorbé amb la resolució del jutge ja n’hi hauria prou per haver complert l’objectiu de les seves actuacions jurídiques, que no era altra que evidenciar les “il·legalitats” comeses per l’aleshores govern municipal de Mediona. Ara fa deu anys, Puigcorbé va ser durament criticat per la denúncia, ja que se’l va acusar d’estar en contra de la construcció d’un centre d’aquestes característiques a prop de la seva residència

També et pot interessar

Comentaris