Obert al trànsit de vehicles l’accés per l’antiga N-340 al nord del Vendrell

alt
09/07/2009 - 17:39h

Aquest divendres a la tarda va reobrir-se a la circulació de vehicles el pas inferior de l’antiga carretera N-340 sota les vies del ferrocarril a l’accés nord del Vendrell, un cop finalitzades les obres d’adequació i millora de l’indret, en l’actuació econòmicament més important de les incloses dins del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) per al municipi. Concretament, d’entrada val a dir que s’ha augmentat el nivell de la vorera que ja hi havia, perquè tingui el menys desnivell possible, ja que es tracta d’un pas per on passen molts vianants per anar cap al centre lúdic Les Mates, al Centre de dia Anna Serra i, també, a l’Hospital del Vendrell. Aquesta passarel·la per a vianants té ara una alçada mitjana d’1,80 metres i el seu pendent s’ha reduït en un 50%: d’un 10% ha passat al 5% de desnivell. A més, s’ha aprofitat per ampliar aquesta vorera -fa uns dos metres, entre 20 i 30 centímetres més que abans de les obres-, per posar-hi enllumenat nou -anteriorment només n’hi havia a la part inferior del pont-, per condicionar les parets de les dues bandes del pas inferior i per ampliar i asfaltar de nou la calçada central per a vehicles.
12 persones de l’atur
Durant les obres, que van començar el 27 d’abril i suposat un import d’uns 600.000 euros, IVA inclòs, hi han treballat 24 persones, la meitat de les quals han estat de nova contractació. Recordem en aquest sentit que, precisament, un dels principals objectius dels FEIL és lluitar contra la crisi econòmica amb el rescat laboral de persones que es troben a l’atur.
Pel que fa a la vorera de vianants, pendent d’enllestir-hi alguns detalls, es preveu que pugui entrar en servei dimecres, dia 15.

També et pot interessar

Comentaris