Calafell clou diversos cursos de la regidoria de Treball

alt
06/07/2009 - 21:21h

La regidoria de Treball de l’Ajuntament de Calafell ha tancat tres cursos de formació adreçats a persones en situació d’atur. Es tracta d’un curs de monitor d’animació sociocultural i de dos cursos, bàsic i avançat, d’ofimàtica. La regidora de Treball, Yolanda Almagro, en l’acte de lliurament de diplomes, va voler aprofitar per recordar que “en un moment en què el mercat de treball està particularment difícil, les persones que estan preparades i que poden acreditar
que s’han format, tenen més possibilitats d’aconseguir un treball”.
La regidora de Treball també va explicar que les activitats de formació ocupacional com aquestes comporten la realització de pràctiques i l’obtenció d’un títol, quan moltes feines amb demanda requereixen una titulació i un mínim d’experiència.
Almagro també va destacar que la voluntat ajudar els aturats a trobar feina s’ha reforçat amb l’organització de cursos de formació en oficis que tenen demanda laboral, com l’animació sociocultural. I va afegir que els alumnes que han superat el curs tindran l’oportunitat d’aconseguir també el títol oficial de monitors de lleure, gràcies a un acord amb la Fundació Pere Tarrés, que imparteix cursos per obtenir aquesta titulació.
Pel que fa als cursos d’ofimàtica, es tracta d’inciatives per donar coneixements en habilitats bàsiques per al treball i l’elevada matrícula que registren indica que existeix una demanda clara d’aquest tipus de formació.

També et pot interessar

Comentaris