Sant Sadurní confirma que el vessament d’aigües residuals va ser fortuït

02/07/2009 - 16:47h

L’Ajuntament de Sant Sadurní es va posar en alerta dilluns passat a la nit, durant el transcurs del plenari municipal, per la denúncia de la regidora del PP, Dolors Montserrat, sobre un possible vessament d’aigües residuals al polígon del Molí el Racó.
Tal i com va explicar Montserrat, alguns veïns de la vila que caminen habituament per la zona la van avisar que en aquest sector hi havien detectat un vessament d’aigües residuals que feia una olor molt forta. Després de comprovar que efectivament a la zona propera al torrent que hi ha dins el polígon del Molí del Racó hi havia uns 20 metres linials d’aigües residuals, Montserrat va posar el cas en coneixement de l’equip de govern.
El matí després del ple, l’alcalde de la vila, Joan Amat, va visitar l’indret per comprovar l’estat de la zona i ordenar l’inici de les tasques de neteja. Tot i que ha reconegut que va ser una mica difícil trobar la zona afectada (ja que queda amagada per una matolls molt alts), finalment es va localitzar el vessament que sembla ser que provenia d’un tub proper a la zona. Tal i com ha explicat Amat, va ser difícil distingir d’on sortien les aigües residuals, ja que juntament al tub d’on sortien les aigües n’hi havia un amb les mateixes característiques.

També et pot interessar

Comentaris