Emès un auto de mesures cautelars per un mestre de Torrelles

26/06/2009 - 09:46h

El jutjat de Vilafranca ha emès un auto de mesures cautelars per un mestre de l’escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix, l’única que hi ha al municipi.
Segons va publicar ahir ‘El País’, el jutjat ha prohibit a aquest mestre d’educació primària acostar-se a 1.000 metres de l’escola, després de ser sospitós d’abusos sexuals a nenes de cinquè i sisè curs, de nou i deu anys.
El professor porta des del maig suspès de feina i sou per la Generalitat en base a un informe de l’inspector de la zona del Departament d’Educació. Segons explica ‘El País’, la denuncia contra el professor va partir d’informacions de mestres de l’escola que van arribar als Mossos d’Esquadra quan feia mesos que se’n parlava a l’escola.
Segons publica el mitjà de comunicació, l’advocat del mestre, Andreu Perera Roig, ha declinat manifestar-se sobre les acusacions al seu client “per ser un problema que està en fase sumarial”.
La denúncia va arribar el passat 13 de març als Mossos que van prendre declaració a una professora i van passar el cas de manera immediata als jutjats de Vilafranca. La jutgessa ha pres declaració almenys a tres mestres i ara està prenent declaració als alumnes, tot i que l’ordre cautelar d’allunyament ja està declarada.
Segons explica ‘El País’, els Mossos van escorcollar el domicili particular del mestre, que té 33 anys, i van analitzar el contingut del seu ordinador sense trobar cap tipus de material rellevant, segons han explicat fonts pròximes al cas. El que sí van trobar a l’ordinador de la feina van ser fotografies de les seves alumnes en biquini, fetes durant l’excursió al Canal Olímpic.

També et pot interessar

Comentaris