L’Estiu de l’Índex opta aquest any per la música a l’aire lliure

26/06/2009 - 09:48h

Les caloroses nits d’estiu sadurninenques comptaran també enguany amb els espectacles a l’aire lliure que des de fa anys organitza la regidoria de Joventut dins el cicle l’Estiu de l’Índex. Una de les principals novetats que presenta enguany el festival és que només es duran a terme quatre espectacles, en comptes dels cinc que eren habituals. La baixada en el pressupost del cicle és el motiu principal d’aquesta variació.

L’altra novetat és que totes les actuacions que ha contractat la regidoria de Joventut són musicals, a diferència de les edicions anteriors en què es combinava el teatre i la música per configurar el cicle cultural a l’aire lliure.

El que es mantindrà com els anys anteriors serà l’escenari per als espectacles, que es duran a terme al pati de les palmeres de l’Índex, un espai que ha guanyat notorietat amb el pas dels anys i que crea un marc ideal per a les propostes fresques i originals que, any rera any, proposa aquest festival. Els concerts es faran a dos quarts d’11, tal i com ja és habitual.

Enguany, l’Estiu de l’Índex s’allargarà dues setmanes. El primer dels concerts se celebrarà el proper 2 de juliol i tindrà com a protagonista el grup Always Drinking Marching Band. Un conjunt de fanfarria catalana, que componen 10 músics i un clown, i que converteix qualsevol espai, plaça o carrer en un concert de rock’n’roll. El dimecres 8 de juliol, el pati de les palmeres acollirà l’actuació dels vilanovins La Brigada, que presentaran el seu nou treball ‘L’obligació de ser algú’. Un disc compost per onze melodies de gran bellesa per a tots els amants de la música pop en estat pur.

La Brigada donarà el relleu als sadurinencs Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien que tornaran a l’Estiu de l’Índex el proper 9 de juliol per presentar el seu últim disc. Tot i que ja el van donar a conèixer fa unes setmanes a l’Auditori de Vilafranca, el grup de Sant Sadurní comptarà amb la complicitat de la seva vila per donar a conèixer les petites poesies musicades que componen el seu nou treball.

Finalment, el dijous 16 de juliol, Arangu, un conjunt de creació força recent que compta amb un directe molt potent, tancarà el cicle cultural. El funk i el latin són els dos pilars sobre els quals es mouen i investiguen els nou músics que formen el grup. La festa i la bona música són les característiques principals del seu show.

Per a més informació es pot consultar la programació de l’Estiu de l’Índex a la pàgina web www.indexjove.cat.

També et pot interessar

Comentaris