El Calima més multicultural arrencarà amb Albert Pla

26/06/2009 - 09:45h

La sisena edició del festival d’estiu de Vilafranca, el Calima, començarà amb força el 13 de juliol amb el que es considera plat fort del certamen, Albert Pla en concert. Serà en l’escenari habitual de les cites de gran format del Calima, el pati de l’IES Milà i Fontanals, que tan bons resultats ha donat fins ara.
El Calima 2009 repeteix fórmula, la mateixa que ja es va experimentar l’any passat que reduïa dies i concerts i ocupava els dies centrals de la setmana. Quatre dies, sis concerts. Quatre de pagament i dos de gratuïts amb dos escenaris, el pati de l’institut i aquesta vegada la plaça de la Sardana, per als concerts de petit format.

A banda d’Albert Pla, que presentarà el seu espectacle “La diferència”, el Milà i Fontanals també acollirà el flamenc del grup D’Callaos (14 de juliol) i l’homenatge a Amália Rodrigues que farà Névoa amb els seus fados (15 de juliol).

La cloenda estel·lar anirà a càrrec del grup Rumbamazigha, que fusiona la música amazig amb la rumba gitana de Barcelona (16 de juliol).

Pel que fa a les actuacions de petit format, aquest any es traslladen al barri de Sant Julià, a la plaça de la Sardana. Allí actuaran Kodjo Senyo, que ofereix cançó d’autor africana (15 de juliol) i Lumbalú i la seva música tradicional colombiana (16 de juliol). les actuacions de gran format seran sempre a dos quarts d’onze de la nit, mentre que les gratuïtes es faran a les vuit del vespre.

Les entrades ja estan a la venda a través del Telentrades a un preu de 7 euros i tota la informació del festival es pot trobar a la pàgina www.vilafranca.cat/festivalcalima.

També et pot interessar

Comentaris