Detinguts quatre joves per robatori amb força

22/06/2009 - 14:39h

Divendres passat agents de la Policia Local van detenir quatre joves per la presumpta comissió d’un delicte de robatori amb força.
Els fets van produir-se passada la mitjanit quan una trucada telefònica va alertar la Policia Local que quatre individus estaven accedint a l’interior d’un recinte tancat a l’alçada de la plaça del Penedès.
Des de la Sala de Coordinació Operativa de la Policia Local es va comissionar dues dotacions policials que, en arribar, van trobar tres individus que en advertir la presència dels agents van fugir corrent a peu. Els agents van iniciar una persecució i van interceptar-los a pocs metres. Un cop aturats se’ls va identificar i es va comprovar que el teatre de Cal Bolet tenia una porta forçada i alguna persona havia accedit al seu interior i havia sostret objectes. Després de fer una recerca per les rodalies van localitzar els objectes sostrets, així com un quart individu que es trobava amagat a pocs metres del lloc.
Davant d’aquests fets, que podrien ser constitutius d’un delicte de robatori amb força, els agents van practicar la detenció dels quatre individus implicats i els van traslladar a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents.Els joves detinguts tenen entre 17 i 21 anys i són tots ells residents a Vilafranca. Responen a les inicials J.S.G., O.P.L., R.P.D. i J.M.L.

Comentaris