El CP Calafell, nou equip de categoria estatal, catorze anys després

21/06/2009 - 17:30h

El CP Calafell va aconseguir aquest dissabte, gràcies a la seva victòria per la mínima (2-3) a la pista dels Masies de Voltregà, l’ascens a la primera divisió estatal d’hoquei patins. Feia catorze anys que els calafellencs, un club històric en l’esport dels patins, l’stick i la bola, no eren a la divisió de plata. L’ascens va arribar després d’una llarga temporada marcada per un emocionant frec a frec amb el CP Manlleu, que fins al darrer moment va tenir opcions de pujar de categoria. De fet, el CP Calafell va assolir el gol de l’ascens a només 24 segons del final. I a tot just 10 segons de la botzina encara se li hauria pogut escapar, però un gol de l’equip local va ser anul·lat per falta en atac. Com és d’imaginar, l’ascens va provocar un esclat d’alegria i eufòria en jugadors, tècnic i aficionats calafellencs, uns 150 dels quals van desplaçar-se fins a la comarca de l’Osona en un parell d’autocars i diversos cotxes particulars.
El partit va ser molt anivellat i la primera part va finalitzar amb un molt negatiu 2 a 0 a favor de l’equip de les Masies de Voltregà. A la segona part, però, els jugadors del Baix Penedès van saber reaccionar i van protagonitzar una remuntada memorable. Del 2 a 0 es va passar al 2 a 3, gràcies a un ‘hat-trick’ de Dani López. L’últim gol, com dèiem, va arribar a només 24 segons del final del partit.
El CP Calafell celebrarà l’ascens a la categoria estatal amb un partit amistós a casa, aquest divendres, dia 26, contra la selecció d’Angola. L’equip africà és al nostre país perquè d’aquí a uns dies disputarà el Mundial a Vigo. L’encontre començarà a les 9 del vespre.
A les Masies de Voltregà, el cinc inicial del CP Calafell el van formar Corral, Romeu, Sito, Sama i López. També van jugar Ferrer, Vergés i Basols.
I quant a la propera temporada, el CP Calafell de la primera divisió espanyola ja és segur que no comptarà amb Javi Sama, que fitxa pel Caixa Penedès Patí Vilafranca -nou equip de l’OK Lliga- i el porter Francesc Rodríguez; mentre que incorporacions ja segures són les del porter del CP Raspeig, Albert Dalmau, que aquesta temporada ja jugava a la primera divisió i dos exjugadors del Caixa Penedès: Jordi Raventós i Jaume Altarriba.

També et pot interessar

Comentaris