Els Festivals de Música de Segur de Calafell aposten pels intèrprets catalans

19/06/2009 - 11:47h

Calafell ha presentat la 34a edició dels Festivals de Música de Segur, el segon certamen musical més antic de Catalunya i el primer dels que s’organitzen a la comarca del Baix Penedès. La roda de premsa corresponent va anar a càrrec de la tinent d’alcalde de Cultura, Maria Teresa Cumplido, i del director del certamen i portaveu de les entitats organitzadores -el CIT de Segur i els Amics dels Festivals-, Joan Cert. Tant Cumplido com Cert van coincidir a dir que un any més els festivals aposten pels joves intèrprets catalans i es convida a alguna orquestra de prestigi. Enguany, tots els concerts es faran els diumenges del mes d’agost a 2/4 d’11 de la nit a la Parròquia de l’Assumpció de Segur.
Els festivals arrencaran el 2 d’agost amb l’actuació de la Camerata Barroca de Catalunya i la Polifònica de l’Urgell. El 9 d’agost actuarà l’Orquestra Clàssica Haydn, de Fòrum, que dirigeix Horst Sohm. El 16 d’agost actuaran Lito Iglesias i Jordi Vilaprinyó Quarter, una fusió entre la música clàssica i el jazz. El 23 d’agost el certamen musical comptarà amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà que dirigeix Carles Coll.
Els Festivals de Música de Segur de Calafell clouran el 30 d’agost amb l’Orquestra Polifònica de Puig-reig que dirigeix Ramon Noguera.

També et pot interessar

Comentaris