La Múnia ja és equip de primera

alt
19/06/2009 - 10:50h

 L’equip de la Múnia va jugar la tercera promoció d’ascens en quatre anys, les dues primeres les havia perdut, en aquesta ocasió era la segona consecutiva per buscar un històric ascens a primera regional.
Les coses s’havien complicat vuit dies abans.
A l’anada, davant el Santa Eulàlia de l’Hospitalet, es va empatar a 1 gol, un marcdor complicat pels de casa, malgrat marcar primer Miguel de penal, van empatar els del Baix Llobregat que van donar una bona imatge a terres penedesenques.
Això obligava l’equip de la Múnia a guanyar o empatar per més d’un gol., en aquest aspecte es podia tenir confiança i és que l’equip penedesenc sempre marca gols lluny del seu municipal.
El partit a l’Hospitalet no va començar gens be i Medina ja havia inaugurat el manual el minut 5.
Els gols de Miguel i Fofana van ser decisius, finalment el gol doble dels gols a camp contrari va donar per celebrar l’ascens de categoria a la primera regional, els muniencs comparteixen l’etiqueta de segon millor equip comarcal al costat de l’Espirall.
Finalment va esclatar l’alegria d’aquest conjunt modest, que ha passat de tercera a primera en dues temporades, tot un record i èxit per l’entitat comarcal.
Un cop consumat l’ascens al camp de l’Hospitalet, els penedesencs van tornar a casa i van celebrar l’èxit amb sopar i festa fins entrada la matinada.
Ara caldrà preparar la propera temporada amb el repte de la permanència.

També et pot interessar

Comentaris