Cunit presenta un nou llibre dels Cunitoons

alt
19/06/2009 - 10:46h

Els 5 Cunitoons han tornat a Cunit per a presentar el segon llibre de la col•lecció, en el qual passen diverses aventures i descobreixen les cultures dels municipis agermanats amb Cunit. com ho són Centro Habana i Hammelbach.
Després d’un any del seu naixement a través d’un còmic adreçat a la població infantil, els personatges cunitencs han protagonitzat la festa de presentació del segon còmic, que ha coincidit amb la fi del curs escolar.
Els Cunitoons són: el Tòfol (nascut a Cunit), la Dayma (nascuda a Colòmbia), el Kim (xinès, nascut a Cunit), l’Amina (nascuda a Tànger) i el Xavi (nascut a Barcelona i que acaba d’arribar a viure a Cunit); una colla de 5 amics i amigues que viuen cinc aventures i que aprenen a ajudar-se i a compartir valors.
Els nens i nenes de Cunit ja conèixen als Cunitoons i els han pogut veure en diferents actes al municipi com la Festa Major, els Casals d’Estiu i de Nadal, la Cavalcada de Reis o la inauguració del Complex Cultural.
El segon llibre de la col•lecció Cunitoons, que ha sortit a la llum durant una festa de benvinguda dels personatges, és una idea original de d’il•lustrador cunitenc David Cantero, impulsada i projectada per l’Ajuntament de Cunit. En paraules de l’alcaldessa, Judith Alberich “els Cunitoons són un veritable vehicle de cohesió, representen molt bé la societat cunitenca i els valors com l’amistat, la convivència entre les diferents cultures i la riquesa que dóna compartir moments i experiències. Tot i que el còmic va adreçat a un públic infantil, estic convençuda que no deixarà indiferent als adults”.

També et pot interessar

Comentaris