El grup d’havaneres Veles i Vents de Calafell celebra el desè aniversari

alt
19/06/2009 - 10:25h

El grup d’havaneres Veles i Vents de Calafell celebra aquest any el seu desè aniversari i ha decidit commemorar l’efemèride amb l’edició d’un CD i un concert.
El grup d’havaneres Veles i Vents de Calafell celebra aquest any el seu desè aniversari i ha decidit commemorar l’efemèride amb l’edició d’un CD, el segon després de l’editat l’any 2004 i titulat precisament ‘deu’, a més de fer un concert aquest dissabte, a 2/4 d’11 de la nit a la plaça Catalunya del nucli del Poble. El nou CD és el primer d’estudi, perquè l’anterior es basava en actuacions en directe, de les quals el grup calafellenc -l’únic al Baix Penedès que canta havaneres i un dels més prestigiosos a tota la demarcació de Tarragona- en fa una vintena a l’any. ‘deu’ inclou 13 cançons, entre havaneres clàssiques, alguna peça en basc i una de pròpia: ‘El vell Nel·lo’, dedicat al calafellenc Salvador Solé ‘Nel·lo’, amb lletra de Jordi Voltà i música de Xavier Pardina. El CD ha estat enregistrat als estudis Entrepins de Tarragona i l’ha publicat, amb les lletres incloses en el pack, Icaria Edicions.
Després d’alguns canvis al llarg d’aquests deu anys, la formació actual de Veles i Vents la integren els cantaires Fermí Alari (baríton o segona veu), Enric Olivella (baix) i Jordi Voltà (tenor o primera veu), i els músics Isidre Papiol (guitarra rítmica), Ferran Robusté (acordió i piano), Pau Saura (guitarra de puntes i flauta travessera) i Francesc Urpí (contrabaix).

També et pot interessar

Comentaris