El centre de Coma-ruga acull la Fira Turismar 2009

19/06/2009 - 10:20h

El Vendrell celebra des d’aquest dissabte i fins Sant Joan una nova edició de Turismar, la fira multisectorial que tradicionalment -des de l’any 1987- inaugura el període de vacances a la platja de Coma-ruga. La mostra té lloc a la plaça Germans Trillas, amb una seixantena d’estands dels sectors econòmics de l’habitatge, l’artesania, el lleure, l’alimentació i una exposició a l’aire lliure relacionada amb la nàutica, la jardineria, la maquinària agrícola i l’automoció. Tot plegat ocupa cinc mil metres quadrats i també destaca l’àmplia oferta d’activitats a la sorra de la platja.
La Fira Turismar 2009 es pot visitar el cap de setmana i Sant Joan de les 10 del matí a les 3 del migdia i de 6 de la tarda a 11 de la nit; mentre que dilluns i dimarts els estands només obriran entre la tarda i les primeres hores de la nit, de 6 a 11.
Paral·lelament als estands multisectorials de Turismar, la fira inclou un any més la Mostra de Cava del Baix Penedès, la qual arriba a la sisena edició. Durant tots els dies del certamen, als estands del Cava del Baix Penedès s’ofereixen degustacions de cava a 1,50 euros, amb la corresponent copa de vidre de regal.
Com és habitual, la Fira Turismar 2009 donarà a conèixer als nombrosos visitants que s’hi acostin aprofitant les dates d’inici de l’estiu diversos aspectes turístics del Vendrell, com la seva oferta en el sector del termalisme, tot el que fa referència a la música i Pau Casals, la Casa Museu Àngel Guimerà, el Museu Deu, la Fundació Apel·les Fenosa i el Museu Arqueològic.
Una novetat important d’aquesta edició és l’àmplia oferta lúdica sobre el tram de platja de Coma-ruga entre la plaça Germans Trillas i l’alberg Santa Maria del Mar. S’hi veuran representats tots els esports que es poden realitzar a la platja aquest estiu. Són el tennis taula, el minitennis, la banana aquàtica, els caiacs, la vela, l’snorkel i futbol i handbol sobre la sorra, entre d’altres activitats esportives.

També et pot interessar

Comentaris