Varietat de propostes per celebrar el Dia de la Música a Vilafranca

19/06/2009 - 08:02h

Dissabte se celebra a Vilafranca la vuitena edició de la Festa de la Música, que va començar amb un sol escenari i que any rere any s’ha anat ampliant amb diferents espais musicals i també amb més participants que hi col·laboren.
Aquest any s’organitzen diferents actes concentrant les activitats musicals demà. L’objectiu és que aquest esdeveniment es converteixi en la festa de totes les músiques, que representi un ampli ventall musical, aplegant diverses tendències i oferir una tribuna a tots els músics per portar el missatge de la Festa de la Música al gran públic.

Demà a partir de les sis de la tarda al claustre de Sant Francesc hi haurà la interpretació dels alumnes de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. A l’Església de Sant Francesc hi actuaran els grups de cambra de l’escola i diferents agrupacions musicals de Vilafranca com la Coral Laroc, la Coral del Centre Excursionista, la Societat Coral El Penedès, Kfe’m Gospel i L’agrupació Musical. Al punt musical de la plaça de la Constitució s’hi podran escoltar diferents peces musicals dels grups de música moderna i tradicional de l’Escola de Música M. Dolors Calvet.
A dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal, la Jove Orquestra de Vilafranca farà un concert en què interpretaran una simfonia italiana del barroc tardà (Sinfonieta en Sol d’Andrea Fiore), una gavota noucentista (María Luisita, de J.M. Echeverría) i temes de West Side Story, de Leonard Bernstein.
Finalment, diumenge tancarà la Festa de la Música el grup Essència de Gospel, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Església de Sant Francesc, amb un repertori ampli i divers.
Com activitat paral·lela, durant tot el mes de juny, a la biblioteca Torras i Bages, es recomana bibliografia i DVD’s de músiques d’arreu del món.

També et pot interessar

Comentaris