Pas endavant dels Nens del Vendrell

16/06/2009 - 10:12h

Els Nens del Vendrell van actuar a l’Arboç convidats per la colla amfitriona, els Minyons de l’Arboç, amb motiu del seu aniversari. Després d’una diada un pèl desafortunada la setmana anterior, l’actuació es presentava com una oportunitat per tornar a provar els castells de set i mig. Aquesta vegada la jugada va sortir bé.
En primera ronda, els Nens van descarregar un lent però segur tres de set i en segona, un nou quatre de set que tampoc va patir en cap moment. En tercera ronda, la tècnica va decidir provar el tres de set amb l’agulla. Tot i les baixes sensibles a nivell de tronc, es va definir una alineació no gens habitual que va resoldre amb molta solvència el castell, anotant-se així el primer castell de set i mig de la temporada. L’alegria entre la pinya va ser majúscula. Finalment es va acabar la diada amb un anecdòtic intent desmuntat de pilar de cinc i dos de quatre.

Cal destacar que en aquesta diada es van estrenar quatre canalles, van debutar dues cassoles al tres i al quatre de set i dues aletes als pilars de comiat, a banda de força novetats a nivell de tronc. Tota una demostració del bon treball de formació que s’està duent aquesta temporada i que, tot i no permetre prémer tant l’accelerador, sí que garanteixen, a mig termini, un brillant futur per a la colla.
Pel que fa a les altres dues colles presents a plaça, cal destacar la torre de set i el pilar de sis carregat dels Castellers de Barcelona. En canvi, l’aniversari ha estat força amarg per a uns Minyons que només han pogut carregar el quatre de set i que han desmuntat dues vegades el cinc de set per problemes amb la canalla. Finalment, han sortit de la plaça amb un castell descarregat, el tres de set.

També et pot interessar

Comentaris