Detingut per robar la recaptació de la venda de cupons a un venedor de la ONCE

15/06/2009 - 15:46h

Agents del Mossos d’Esquadra han detingut aquests últims dies a dues persones per diversos robatoris. El primer succés va passar el passat 29 d’abril quan un venedor de cupons de la ONCE a l’estació de trens de Vilafranca va rebre l’empenta d’un jove que el va fer caure a terra ocasionant-li lesions a la cama esquerra.
Tot seguit l’atracador va aprofitar-ho per prendre-li la recaptació de la venda dels cupons, uns 180 euros. La víctima, que era un veí de Vilafranca, va anar corrents a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i en aquest trajectes es va tornar a trobar amb l’atracador, a qui li va demanar si us plau que li tornés els diners. L’atracador, no tenint-ne prou amb tot el que havia comès, va contestar a la víctima textualment: “No te lo doy, esto es mi premio”.
La Unitat d’Investigació de Vilafranca va poder determinar qui era l’autor dels fets i el passat quatre de juny es va procedir a la detenció d’Ali H., de 24 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Vilafranca. El jove amb múltiples antecedents va quedar detingut per aquest robatori amb violència i intimidació.
El segon fet es va produïr el dia 8 de juny a dos quarts de tres de la matinada. Un veí de Vilafranca va trucar als mossos per informar que una persona acabava de trencar el vidre d’un vehicle estacionat al carrer Pere Alegret i havia robat els objectes que hi havia en el seu interior.
El ciutadà fins i tot va donar la descripció del sospitós i la direcció per on va fugir. Dotacions policials van localitzar l’autor en les immediacions i van procedir a detenir-lo per un robatori a l’interior de vehicle, sent aquesta la segona vegada que se’l detenia pel mateix fet delictiu amb només un mes d’interval entre la primera detenció i la segona.
El detingut, Abdelaziz B, de 29 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Vilafranca, va ser detingut per un robatori amb força a l’interior de vehicles.

També et pot interessar

Comentaris