La Colla vella tornarà a la Bisbal després de dos anys d’absència

12/06/2009 - 09:20h

Després de dos anys d’absència, la Colla Vella dels Xiquets de Valls tornarà a actuar a la Bisbal per la festa major, el 15 d’agost, segons va confirmar l’alcalde, Josep Maria Puigibet.
Els vallencs, que l’any 2007 van refusar participar a la diada per desavinences econòmiques amb l’organització, seran a la plaça del doctor Robert per la festa major, al costat dels Castellers de Vilafranca i de la Colla Joves Xiquets de Valls.

L’alcalde bisbalenc va mostrar la seva satisfacció pel retorn de la Colla Vella: “El passat és el passat i cal mirar cap el futur, la Bisbal es mereix tornar a ser una plaça castellera de primer ordre”.
En aquesta ocasió, Puigibet ha conduït personalment les negociacions amb les colles, un fet que considera normal atès que és l’Ajuntament “qui paga els actes de la festa major”. L’alcalde va ressaltar la bona entesa amb totes les colles i va indicar que els contractes ja estan signats, tot i que l’assistència de verds i Joves ja s’havia emparaulat el 15 d’agost de l’any passat.
Josep Maria Puigibet va voler ressaltar que l’Ajuntament de la Bisbal farà un esforç econòmic molt important, ja que el cost es pagarà gairebé al 100% dels fons municipals, després que les grans empreses que hi col·laboraven han retirat les seves aportacions.

També et pot interessar

Comentaris