Canvi obligat d’estratègia

08/06/2009 - 15:12h

A la Diada de La Central dels Sagals d’Osona, a Vic, els Xicots de Vilafranca van tornar a repetir la clàssica de set pisos però amb un canvi d’estil evident respecte a tot el que havia mostrat la colla fins al moment. De troncs molt lleugers i canalla menuda a troncs reforçats i canalla gran, mostra dels problemes amb la canalla que va anunciar fa uns dies el seu cap de colla, Manel Cantón. Aquests imprevistos amb la canalla els està portant a formar nous enxanetes i acotxadors que responguin tècnica i psicològicament als reptes de la colla i fins que aquest procés no estigui complet, els Xicots no arriscaran amb objectius ambiciosos, tot i que a l’assaig es seguiran treballant intensament els troncs i pinyes de castells de vuit pisos.

Amb això, els vermells van oferir uns bons troncs de castells amb segons, terços i quarts de castells de vuit i poms de dalt grans. En primera ronda van fer un intent desmuntat de 4 de 7 degut a que l’acotxadora va recular al pis de terços. Amb el canvi necessari, van descarregar amb bones maneres, un segur quatre de set, un tres de set, una torre de sis i dos pilars de quatre.

Els Sagals d’Osona feien un tres de set amb l’agulla, un tres de set aixecat per sota, un intent desmuntat de quatre de set amb l’agulla, un quatre de set i un pilar de cinc. Els Castellers de Sabadell descarregaven un quatre de set, un tres de set, un cinc de sis i un pilar de quatre. Les tres colles també van fer pilars de quatre a l’inici de l’actuació.

També et pot interessar

Comentaris