La televisiva Elisabet Carnicé conduirà la subhasta de Firart 09

08/06/2009 - 13:19h

La 22a edició de Firart, l’autoservei de pintura que s’organitza coincidint amb la Festa Major de Vilafranca, ja fa dies que ha començat a caminar. Un dels primers passos, cada any, és la tria de la persona encarregada de conduir la subhasta final. En aquesta ocasió serà la periodista Elisabet Carnicé, un rostre molt conegut de la pantalla de Televisió de Catalunya, sobretot perquè durant la temporada castellera presenta el programa del Canal 33, Quarts de Nou.
Des d’aquesta temporada, Carnicé també acompanya cada migdia els telespectadors de TV3 des del programa TVist.
L’1 de setembre vinent, a les acaballes de la festa major, té una altra feina, una altra presentació, ben diferent a les que està acostumada. Del bon fer d’Elisabet Carnicé en dependrà, en bona part, la predisposició del públic a oferir més o menys diners per les obres que cada autor participant reserva per a la subhasta.
La periodista vallesana es convertirà així en la tercera dona que conduirà la subhasta de Firart, després de Rosa Vendrell, l’any 1992, i d’Imma Pulido, que ho va fer el 1994. De fet, els organitzadors van decidir contactar amb un personatge femení a instàncies dels administradors, després de dinou presentadors i dues presentadores.

També et pot interessar

Comentaris