Les Cabanyes i Sant Pau d’Ordal ja són de segona

alt
05/06/2009 - 10:26h

 

De moment, les promocions d’ascens del futbol comarcal han sortit rodones.
Les Cabanyes va doblegar el Sant Cugat Esport (3-0) i s’ha convertit en equip de segona regional, una fita històrica per a l’equip que prepara Oriol Cervera i dirigeix, des de la presidència, Jaume Gallego. A l’anada, ja havien guanyat per 2 a 3 i els gols de d’Assís, Jordi Mascaró i Jaumet li van donar plàcidament l’ascens.
El segon equip que també va pujar va ser el Sant Pau d’Ordal, malgrat haver guanyat al camp del Guinardó (2-3) per uns moments el marcador va crear nerviosisme. Els gols de Joan Obiols i Joan Figueras van propiciar l’empat (3-3) i el retorn a la segona regional.
L’ascens comporta la marxa del tècnic Enric Garcia per motius personals i la del president Fidel Amigó.
L’únic equip de preferent
Si fa uns dies Vilafranca va perdre la representació de preferent amb el descens dels cadets atlètics, aquest dissabte cal celebrar l’ascens de l’equip infantil del Hristo Stoitchkov, que va poder superar l’eliminatòria amb l’Europa. Al camp de l’Espirall s’havia guanyat per 1 a 0, a Barcelona es va perdre per 2 a 1, però el valor doble dels gols a camp contrari els van donar l’ascens, i es van convertir en l’únic equip de l’Alt Penedès que militarà en categoria preferent.
La Múnia jugarà amb el Santa Eulàlia
L’equip de la Múnia jugarà la segona promoció consecutiva per pujar a primera regional.
L’equip penedesenc va finalitzar segon a la lliga i ara s’enfrontarà al Santa Eulàlia de l’Hospitalet, l’anada aquest diumenge al camp munienc.

També et pot interessar

Comentaris