El musical Grease, protagonista de la Cantata de Sant Sadurní

05/06/2009 - 10:23h

 El director de la Coral de Sant Sadurní, Albert Folch, ha tornat a donar forma aquest any a la tradicional Cantata que els almunes de sisè de primària de les escoles de la vila protagonitzen cada primavera des de l’any 2002. Seguint el model d’espectacle que ja es va organitzar l’any passat, la Regidoria d’Educació ha estat la que ha coordinat l’organització de la Cantata en la qual participaran gairebé 180 alumnes de totes les escoles de la vila.
Si l’any passat va ser En Josep i la meravellosa túnica multicolor l’obra que es va triar perquè la representessin els alumnes de 4t d’ESO (la Cantata és biennal, i cada any la protgonitzen els alumnes d’un curs diferent) enguany serà el musical Grease el que interpretaran els nois i noies sota la direcció de Folch. Les cançons que es cantaran d’aquesta popular obra seran: Hopelessly devoted to you, You’re the one that I want, Sandy, Beauty School dropout, Look at me, I’m Sandra Dee, Summer nights, It’s raining on prom night i We go together. Com l’any passat han estat diversos els assajos que s’han fet per coordinar les intervencions de tots els alumnes. Aquesta convivència és precisament un dels objectius que es marca aquesta iniciativa, tal i com va explicar el regidor d’Educació, Isidor Rando, en la presentació de les novetats de la Cantata de l’any passat.
A més dels alumnes de 6è de primària dels centres educatius de Sant Sadurní Carles Sanz, Jaume Surroca i Ricard Parera, que posaran música a l’obra de teatre, Maria Peiró, Chus Puchol i Sergi Fernàndez actuaran com a narradors de la història.

També et pot interessar

Comentaris