La formació Gospel Viu! actua demà a Vilafranca pel Rotary Club

26/05/2009 - 16:05h

El Rotary Club Vilafranca ha organitzat per demà un dels primers actes de la seva 5a Nit Solidària, que enguany va a benefici del projecte de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett amb la Fundació de Sant Joan de Déu.
A més a més, la 5a Nit Solidària també vol eradicar la poliomielitis, un projecte que es beneficiarà del 10% restant dels diners de la nit solidària, que se celebrarà el proper 12 de juny.
D’aquesta manera, demà, a dos quarts de deu del vespre al Casal de Vilafranca, es durà a terme un concert a càrrec del grup Gospel Viu! que oferirà el seu espectacle The Gospel X-perience. Serà un concert coral i musical on títols actuals del gospel contemporani van de la mà de temes de soul, espirituals negres i versions revisades dels grans espirituals de tots els temps, que pretenen que el públic gaudeixi de més d’una hora i mitja de gospel de primera qualitat.

El concert presenta un format dinàmic i flexible que combina versions actuals de negro spirituals i gospel populars i tradicionals, peces d’autors moderns (S.DeFord, G. MacDermot, S. L. Swchartz,…), i també petites incursions en el soul, el blues, el jazz (T. White, A. Franklin, T. Waits,…) però conjuntant, en definitiva, un eix vertebral en el gospel contemporani d’autors d’actualitat (K. Franklin, F. Hammond, I. Houghton, M. Warren,…) en el qual la combinació inusual de grans harmonies corals, ritme i coreografies en constant moviment i cadència, veus solistes de qualitat i músics de renom internacional (Michael Weiss, Jordi Torrens, Jorge Sarraute, Àlex Carbonell i Xavier Dotras) que, sota la direcció de Moisès Sala aconsegueixen efectes melòdics i rítmics completament inesperats i sorprenents que connecten amb el públic per la seva vivacitat, el seu sentiment i la seva posada en escena simple però efectiva i atractiva.
Donatius
El donatiu serà de 20 euros per persona i les entrades es poden comprar tant al mateix Casal com a la botiga d’electrodomèstics Guardiet com a la Farmàcia Amadó i també a Cal Besolí. Els organitzadors esperen omplir el Casal per obtenir la màxima ajuda.
A banda del concert i de la Nit Solidària, des del Rotary Club s’han imprès, com cada any, butlletes per participar en el sorteig d’un viatge a Tuníssia d’una setmana per a dues persones. Aquestes butlletes valen dos euros, que aniran destinats a l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, i es poden comprar als establiments mencionats anteriorment.

També et pot interessar

Comentaris