Els Castellers de Vilafranca marxen cap a Anglaterra a fer-hi el quatre de vuit

22/05/2009 - 08:58h

Els Castellers de Vilafranca emprenen demà el seu segon desplaçament del mes de maig més viatger. Seran tres dies més per fer colla i també per rodar castellers, sobretot dels pisos més elevats, una bona manera de transmetre confiança amb vista a compromisos més rellevants a partir del mes que ve.
L’objectiu de David Miret, que s’endú cent castellers després d’un sorteig previ de places, és plantar el quatre de vuit a Anglaterra, un castell que els permetà no desconnectar de la realitat castellera a Catalunya, encara força descafeïnada i només animada, precisament, pels mateixos Castellers de Vilafranca, que ja han completat la millor actuació d’aquests primers compassos de temporada.
El tronc per fer el carro gros està garantit i, com a complement, Miret desplegarà tot el ventall de castells de set que la colla té en repertori. Segurament tampoc no hi faltarà la torre de set, com a màxim exponent d’aquesta gamma, segons va confirmar el cap de colla vilafranquí. Tot plegat servirà per preparar els pròxims compromisos, que comencen a agafar força a partir del 7 de juny, amb el desplaçament a la Selva, i la setmana següent a Cornellà, on es vol tirar el primer quatre de vuit amb l’agulla.

També et pot interessar

Comentaris