Bernat Villarroya, assessor del conseller Saura

alt
15/05/2009 - 07:51h

El regidor i portaveu d’ICV  a Vilafranca, Bernat Villarroya, treballa, des del dilluns dia 4 de maig passat, per al conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura. Villarroya és el nou assessor del pla de govern i també de societat de la informació.
altSegons explica el mateix regidor, la seva tasca és “mirar el que fa el departament i com poden afectar les accions als altres departaments, sobretot en temes importants”. El que procura Villarroya és, doncs, “que no hi hagi col·lisions i que hi hagi coordinació entre departaments,sobretot del nostre cap als altres”. Així el que fa és avaluar les repercussions dels treballs impulsats pel seu departament.
El regidor vilafranquí ha afirmat que aquesta és una plaça que ja existia abans, no de nova creació, i que és compatible amb la feina que realitza com a regidor a l’Ajuntament de Vilafranca.

Segons explica Villarroya, “al consistori vilafranquí sempre s’ha estat molt respectuós fent reunions, comissions o plens a última hora de la tarda per tal que tots els regidors de l’oposició puguem estar pendent de tot”. Villarroya va estar treballant fins fa poc temps com a assessor legal a l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.

També et pot interessar

Comentaris