Visita comentada de l’exposició “Assaig de Silencis” al Fòrum Berger Balaguer

09/07/2021 - 12:00h

Serà avui, a les 7 de la tarda, i anirà a càrrec de les artistes Mercè Soler i Montse Virgili

Aquest divendres 9 de juliol, a les 19h, en motiu de l’exposició Assaig de Silencis, la Fundació Pinnae organitza una visita comentada a càrrec de les artistes Mercè Soler i Montse Virgili, que tindrà lloc a l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer.

Mercè Soler i Montse Virgili, dues artistes que en aquesta exposició es plantegen l’expressió d’un únic tema: el silenci.

En “Assaig de silencis” hi trobem no sols un silenci, sinó molts silencis, en múltiples formes, situacions i causes.

Les artistes ens desvetlleran els secrets de les seves obres i la profunditat que descobrim en cada una d’elles. Ens explicaran els silencis expressats amb diferents estils, dins el món de l’abstracció. Els gestos i formes expressives que són pròpies a cadascú, així com les combinacions de colors, traços i gestos. IMPORTANT: Cal reserva prèvia a través del correu forum@pinnae.cat

La mostra, que aplega una quarantena d’obres, es podrá visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, fins el 8 d’agost en horari de dijous a dissabte de 18h30 a 20h30 i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h30 a 20h30.

També et pot interessar

Comentaris