Dues nits al preu d’una en allotjaments del Vendrell i Calafell

29/05/2019 - 16:33h

Els dos municipis penedesencs participen en la promoció turística ‘Catalunya, Hola Família!’

El Vendrell i Calafell, juntament amb altres municipis de la demarcació de Tarragona, participen en la promoció turística ‘Catalunya, Hola Família!’’, per la qual cosa s’han programat tota una sèrie d’activitats per gaudir en família d’una estada a cada municipi el cap de setmana del 7 al 9 de juny.


Hi haurà prop de 200 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. En la primera edició, gairebé de 12.000 nens i nenes amb les seves famílies van participar en l’edició 2018 d’aquesta acció impulsada per l’Agència Catalana de Turisme.

Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d’una (divendres i dissabte) per incentivar les reserves de les famílies durant aquest cap de setmana. Pel que fa a les activitats programades, seran gratuïtes o bé amb descomptes del 50%.

A la demarcació tarragonina hi participen set destinacions turístiques, entre les quals hi ha el Vendrell i Calafell, 33 empreses i equipaments turístics familiars, i s’han programat prop de 70 activitats.

Al web catalunya.com es pot consultar tota la informació sobre el “Catalunya, Hola Família!”

La importància del turisme familiar

El turisme familiar és molt important a Catalunya, atès que representa el 31,9% dels turistes que visiten el país i la xifra representa fins al 45% els mesos d’estiu. Així les coses, el turisme familiar és capdal a Cataluya i genera prop de 4.000 milions d’euros, segons dades del 2017.

Per procedència, la majoria de turistes que visiten Catalunya són francesos (el 37% del total) i belgues (30,4%).

També et pot interessar

Comentaris