Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves presenten “Sona la Cançó” al Musicveu

13/05/2024 - 17:24h

Serà aquest dissabte al celler Llopart de Subirats amb les entrades exhaurides.

El Festival Solidari Musicveu acull dissabte 18 de maig a les 20 h al celler Llopart a Subirats, un concert molt especial amb Lluís Gavaldà, un músic que no necessita presentació ja que l’avalen els seus 35 anys al capdavant d’Els Pets i és un dels cantants més respectats i admirats del país.

Ara es presenta amb un format acústic, acompanyat d’un altre membre d’Els Pets, Joan-Pau Chaves al teclat i ho fan amb el nou espectacle ‘Sona la cançó’, un recorregut vital per les cançons pròpies i alienes que han marcat la trajectòria dels dos músics.

“Sona la Cançó” és una carta d’amor a la música, un viatge sonor a través de melodies, des dels Beatles fins a David Bowie, passant per Bob Dylan i Bruce Springsteen records divertits i sobretot molta complicitat, que explica amb la cura i la delicadesa del qui s’ha nodrit de música des de ben petit i també és una declaració d’amor a la vida i un viatge sentimental escrit amb un estil extraordinàriament personal, capaç de ser divertit, tendre i apassionat al mateix temps.

Es un disc que segueix un fil argumental al voltant de com es crea una peça musical. Un espectacle molt entranyable i juganer on Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves repassaran en format acústic les cançons més estimades de la seva carrera professional, un viatge musical per captivar el públic i sorprendre’l a parts iguals.

Per acabar d’arrodonir vetllada, el Festival Solidari Musicveu, ofereix la possibilitat completar aquest esdeveniment amb la visita al celler i un sopar al restaurant Mirador de les Caves que es pot reservar via on-line o bé enviant un e-mail al correu del festival musicveu@pinnae.cat .

Segueix el calendari d’actuacions del Musicveu

El dia 2 de juny a l’Hotel Boutique Font de la Canya tindrà lloc l’esperada actuació d’Elena Gadel i Manu Guix, per aquest esdeveniment les entrades ja porten setmanes exhaurides.

Recalcar un esdeveniment molt important del Musicveu és el Sopar Solidari que tindrà lloc el divendres 7 de juny a partir de les 20 h, en el marc exclusiu dels jardins del nou Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay, és la segona edició d’aquest sopar que en aquesta ocasió que comptarà amb la col·laboració de destacats cuiners del territori de la Vegueria Penedès. Els xefs José Yañez de Casa Hidalgo i Xavier Franco de L’Artemisa ambdós de Sitges elaboraran el plat que donarà l’inici al sopar, l’Oriol Llavina, del Cigró D’or de Vilafranca cuinarà el segon plat i el reconegut i premiat pastisser Oriol Rossell de L’Obrador del Vendrell serà l’autor de les postres d’aquest sopar.

Els tiquets solidaris es poden comprar Fòrum Berger i al web de Musicveu.

El mes de juny ve carregat d’actuacions, el 15 a les 8 del vespre, se celebrarà el concert de Judit Neddermann que es va haver de posposar per la pluja al celler Oriol Rossell, l’endemà diumenge 16 a les 8 del vespre hi haurà també l’actuació de Remember Queen, el millor homenatge a Queen al celler Codorniu i el dia 29 al celler Jean Leon actuarà en Clarence Bekker Band que oferiran un gran un recorregut pels grans hits dels ’90.

En aquesta desena edició del Festival Solidari Musicveu “Fem música solidària per a la cura de l’ELA”

Enguany es dona suport a la investigació per la cura de l’ELA, una acció social vinculada a través de les entitats Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i Associació Catalana d’Afectats d’ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis als equips d’investigació de l’ELA de l’Hospital de Bellvitge.

També et pot interessar