El PSC del Vendrell vol que Kenneth Martínez torni a ser l’alcaldable del partit a les municipals de l’any que ve

07/12/2022 - 09:16h

El dia 15 comença el procediment per nomenar candidat o candidata socialista

L’executiva local del PSC ha manifestat obertament la seva preferència per a que l’actual alcalde de la ciutat, Kenneth Martínez, repeteixi com a candidat del partit de cara a les municipals de l’any que ve. El proper dia 15, el PSC inicia el procediment per a nomenar candidat o candidata i Martínez apareix com la principal aposta dels socialistes.

El primer secretari del PSC al Vendrell, Baltasar Santos, ha explicat que “necessitem que Kenneth Martínez es presenti per continuar amb un projecte de transformació que està millorant El Vendrell i la qualitat de vida de la seva gent”. Martínez va ser alcaldable per primera vegada el 2019. El PSC va obtenir 4 mil vots i 8 regidors i es va convertir en la formació més votada i ell en alcalde. Abans havia estat regidor d’Ocupació i Ensenyament durant vuit anys.

Fins ara, ja han definit el seu alcaldable diverses formacions vendrellenques. Alfons González (Som Poble-ERC), Josep Maria Llasat (Junts), Yolanda López (Podem) i Israel Carrión (Som Identiraris-Somi) ja estan confirmats. Lídia Rodríguez (Ara) i Mar Vázquez (Fem Vendrell) també ho estan, però falta concretar com es presenten les dues formacions en el marc del pacte Ara-PDCat. Per la seva banda, PSC, PP, Vox i Associació Veïnal de les Platges (AVP) encara no tenen alcaldable oficial.

També et pot interessar

Comentaris