Els Músics per la Llibertat tornen a la plaça de la Vila

Els Músics per la Llibertat, a la plaça de la Vila de nou després de més de dos mesos i mig
03/06/2020 - 17:29h

Després d’haver tocat des de terrats, balcons i finestres, el col·lectiu torna a tocar cada dia a les 20h davant de l’Ajuntament de Vilafranca

Els Músics per la Llibertat tornen a tocar a la plaça de la Vila
Després de més de dos mesos i mig tocant des de balcons, terrasses i finestres, els Músics per la Llibertat van reprendre dimarts la seva actuació en directe a peu de carrer.

Ho faran cada dia a les 20h a la plaça de la Vila de Vilafranca i, més endavant, aniran a tocar als diferents barris, com feien abans. La represa de les actuacions es va fer coincidint amb la concentració que es fa cada dimarts per reclamar el respecte pels drets i les llibertats civils, organitzada per l’ANC i l’Esquerra Independentista.

A les 20h es va fer un minut de silenci per recordar les víctimes de la pandèmia i, a continuació, abans dels Músics per la Llibertat, es va fer un petit acte de rebuig al racisme arran dels fets ocorreguts als Estats Units. Tots els assistents havien de respectar les distàncies de seguretat i portaven mascaretes tal com exigeixen les autoritats sanitàries.

També et pot interessar

Comentaris