S’ensorra l’interior d’un edifici de planta baixa i dues plantes d’alçada a Vilafranca

Ricard Vinyals
24/04/2020 - 12:59h

No hi ha hagut víctimes, però tota la runa de la teulada i les dues plantes superiors s’ha acumulat als baixos

Aquest divendres a mig matí s’ha ensorrat la part interior d’un edifici antic al barri de l’Espirall de Vilafranca del Penedès.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’incident a les 10.53h i han desplaçat fins al lloc dels fets, al carrer de Sant Sadurní, número 14, cinc dotacions.

A més, hi han acudit dotacions de la Policia Local de Vilafranca i vehicles sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). El trànsit des de la Carretera d’Igualada ha quedat tallat.

Per causes que es desconeixen, tot i que no es descarta que hi tingui a veure alguna cosa la pluja acumulada aquests darrers dies, ha cedit el sostre de l’immoble, de planta baixa i dues plantes superiors, i suposadament tot el pes ha fet que també s’ensorressin també les dues plantes a sobre de la planta baixa. Aquesta ha quedat totalment plena de runa.

PUBLICITAT

Els Bombers han localitzat sa i estalvi al pis a peu de carrer el gos que viu a la segona planta i durant un parell d’hores es temia que pogués haver partit algun dany una de les dones que viuen a l’immoble sinistrat. Sortosament, els Bombers ja han pogut confirmat que en el moment del succés no era a l’immoble, del qual sí que han pogut sortir a temps una parella i un nadó.

Fins a l’indret s’hi han desplaçat l’arquitecte municipal i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d’alcalde Manel Montfort.

També et pot interessar

Comentaris