Cinc defuncions per Covid-19 a les residències Ricard Fortuny i Inglada Via de Vilafranca

Imatge de la façana de la Residència Inglada Via de Vilafranca
Avatar
06/04/2020 - 17:40h

Fins aquest dilluns a la tarda s’han detectat 31 positius per coronavirus entre els residents del Ricard Fortuny i 20 a l’Inglada Via

Fins aquest dilluns a la tarda, i segons les dades ofertes pels mateixos centres, al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny de Vilafranca en aquest moment hi ha 32 persones positives per covid-19 a la part de residència i cap cas en l’àmbit sociosanitari. Des del principi de l’emergència sanitària hi ha hagut 3 defuncions. Avui s’acaba la desinfecció de tot el centre que s’ha dut a terme amb la gestió de l’Ajuntament i a instàncies del mateix centre i s’ha habilitat un servei de comunicació amb els familiars per informar sobre l’evolució dels pacients.

Pel que fa a la Residència Inglada Via, les persones positives són 20. Des del principi de l’emergència sanitària hi ha hagut 2 defuncions i actualment la majoria de les persones positives estan en tractament però no estan greus. La cura es fa des del personal del centre i amb la col·laboració d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Els casos greus es deriven a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Les famílies dels pacients són informades puntualment i la residència ha habilitat la part de l’edifici que dóna al carrer Oriol per a les persones sanes i la part que dona al carrer Hermenegild Clascar per a les persones positives. La residència també ha estat desinfectada totalment.

Les altres dues residències de gent gran de Vilafranca, Residència Mare Ràfols i Residència Josefina Mata, no han registrat casos positius.

PUBLICITAT

En tots els casos s’està fent tot allò que estableix el Departament de Salut i amb col·laboració amb el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf i de l’Institut Català de la Salut.

També et pot interessar

Comentaris