La 15ª Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca passa a celebrar-se el 30 d’octubre

17/03/2020 - 12:33h

L’esdeveniment s’havia de celebrar el dia 5 de juny al Casal de Vilafranca, però l’organització ha decidir ajornar-lo uns mesos

Davant de les directrius exposades per les diferents administracions públiques i la situació de pandèmia sanitària decretada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el Rotary Club de Vilafranca del Penedès ha decidit posposar la celebració de la 15a edició de la Nit Solidària fins el 30 d’octubre.

L’acte havia de tenir lloc el 5 de juny al Casal de Vilafranca en benefici a la Fundació Amics Joan Petit, dedicada a impulsar la investigació del càncer infantil.

Un acte solidari que celebra 15 edicions La Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca del Penedès celebra enguany la seva 15ª edició.

Durant totes aquestes edicions, aquesta iniciativa solidària ha recollit més de 550.000 euros destinats a projectes i entitats com Sant Joan de Déu, Cáritas, Fundació l’Espiga, la Fundació Enriqueta Villavechia o la Creu Roja entre d’altres.

El sopar del 30 d’octubre de la 15a edició de la Nit Solidària, té un preu serà de 85€ i per assistir-hi cal adreçar-se al telèfon 93 817 27 62 o contactant amb membres del Rotary Club.

Per altra banda, poden fer-se donacions a al compte solidari ES40 2100 3087 1522 0039 0749.

20 anys dedicats contra el càncer infantil
La Fundació Amics Joan Petit col·labora amb els 5 hospitals de referència en la lluita contra el càncer a Catalunya, especialment en l’àmbit dels càncers infantils i juvenils.

Tots els recursos de la 15ª Nit Solidària es destinaran a un projecte que l’entitat treballa amb l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron dedicat a la investigació dels tumors cerebrals infantils, que a dia d’avui tenen un grau de supervivència pràcticament nul.

Actualment, l’únic tractament possible en la majoria de pacients és la combinació de la cirurgia amb
radioteràpia, ja que l’eficàcia de la quimioteràpia és incerta possiblement per la dificultat
que tenen els fàrmacs actuals per arribar al cervell.

També et pot interessar

Comentaris