Pinnae inicia la construcció d’apartaments tutelats per la gent gran a Vilafranca

13/06/2019 - 10:44h

Seran 15 apartaments d’uns 40 metres quadrats, sense barreres arquitectòniques situats al carrer Sant Bernat

La Fundació Pinnae continua el seu  ferm compromís social  i aquest dijous ha presentat el projecte de ehabilitació d’un edifici al carrer Sant Bernat de Vilafranca per convertir-lo en apartaments tutelats  oferint nous serveis a la gent gran del territori, i procurant-los una longevitat activa i saludable.

Pinnae amb aquest nou projecte de construcció dels apartaments, serà entitat pionera al territori disposant de diverses instal·lacions, per tal d’oferir un ampli ventall de  serveis i assistència a la gent gran que inclouen diferents àrees,  com és una Residència, el Centre de dia i ara el nou projecte pel dels apartaments tutelats en lloguer.

Els apartaments tutelats i els seus beneficis.

Es tracta d’un conjunt d’habitatges privats  amb estances d’ús comú i sense barreres arquitectòniques. Amb aquest nou servei La Fundació Pinnae pretén donar una oferta residencial a persones grans autònomes, oferint el lloguer d’uns apartaments adaptats a les seves necessitats i amb uns serveis que donin seguretat i confort amb la incorporació de tots els elements domòtics que siguin necessaris.

A banda de  ser un edifici molt cèntric, també facilitarà la participació i accés als actes i serveis diversos de la Vila. D’aquesta manera, l’oferta d’oci és més gran, ja que es troben a prop dels carrers comercials, de cinemes, de la rambla … L’objectiu principal és donar facilitats a les persones per al seu ple desenvolupament personal i social.

 L’altre aspecte rellevant és la seguretat que ofereix el fet que hi hagi un professional 24 hores els 365 dies de l’any a la recepció del centre per donar resposta a les necessitats que puguin sorgir o atendre qualsevol incidència. El pressupost del projecte serà d’un milió d’euros i està previst entri en funcionament a l’estiu del 2021.

També et pot interessar

Comentaris