La restauració de la teulada de Santa Maria s’iniciarà després de festa major

Xavi Gonzàlez
11/06/2019 - 18:55h

Dimarts, els arquitectes encarregats presentaran una de les fases de restauració més complicada

La comissió Santa Maria 2020 celebra dimarts, a les 7 de la tarda, un acte obert a tothom a la sala mossèn Vinyeta, per presentar la propera fase de les obres de restauració de la basílica de santa Maria que s’iniciaran després de festa major.

En aquesta ocasió es tracta de la fase principal de tot el projecte, i la més important, la coberta de la nau, que protegeix tot l’edifici. A l’acte hi participaran els arquitectes, que explicaran en detall en que consisteix la intervenció. Actualment es té una part del pressupost per iniciar aquest treballs, provinents de l’administració i de les aportacions de diferents particulars, però encara queda una part per poder assumir la seva totalitat. És per això que s’obre la campanya ‘Apadrina una teula’, adreçada tan a particulars com a empreses que vulguin fer aportacions per conservar el patrimoni arquitectònic de Vilafranca i una de les construccions més representatives de la vila com és santa Maria.

PUBLICITAT

Així mateix des de la comissió Santa Maria 2020 es continuen programant diferents actes per l’any vinent amb l’objectiu de continuar recaptant fons, i es presentaran nous elements de marxandatge que estaran disponibles a la cripta els dissabtes al matí.

També et pot interessar

Comentaris